En Büyük Tuba Büyüküstün Fan Kulübü

Tam Versiyon: fenerbahçe
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
FENERBAHÇE
gelenler:Daniel Güiza (Mallorca), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Burak Yılmaz (Manisaspor), Josico (Villarreal)
[Resim: liveimagesyenifotoanalihq1.jpg]
Gidenler: Mehmet Aurelio (Real Betis), Mateja Kezman (Paris Saint Germain), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Kerim Zengin (İstanbul Büyükşehir Belediye), Oğulcan (Gaziantepspor)

[Resim: liveimagesyenifotoanaliwm4.jpg]
Kaleciler: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok
[Resim: liveimagesyenifotoanalimp7.jpg]
Defans:Diego Lugano, Yasin Çakmak, Can Arat, Önder Turacı, Deniz Barış, Edu Drecana, Roberto Carlos, Gökhan Gönül, Uğur Aslan Kuru
[Resim: liveimagesyenifotoanalibs8.jpg]
Orta Saha:Alex de Souza, Selçuk Şahin, Uğur Boral, Ali Bilgin, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Gökçek Vederson, Gürhan Gürsoy, Cladio Maldonado, BurakYılmaz, Tümer Metin, Emre Belözoğlu, Josico
[Resim: liveimagesyenifotoanalisi2.jpg]
Forvet:Daniel Güiza, Semih Şentürk, İlhan Parlak
[Resim: liveimagesyenifotoanaliuc0.jpg]
kezman ın gitmesi yanlış. kezman 10 tane güiza eder. (AntiAziz)
fenerbahçe başlıgı bumu Gulumsuyor geçmiş olsun kil payoı berabere kalmışınız Gulumsuyor
FenerBahce bu sene sampiyon olamaz gibi goruyo.aslinda ben de anlamadim yaw bi macta superler bi macta berbat...oyuncular; su an icin takim oyunu tam olarak oynayamadiklarini biraz zamana ihtiyaclari oldugunu soyluyorlar.Aragones ise 1,5 yil icinde FenerBahce yi cok iyi futbol oynayan bi takim haline getirecegini soyledi.. benim tuttugum takim GalataSaray min da puan kayiplari yasamasi fenerbahce icin buyuk bir sans aslinda ama lider Trabzonspor da tam istikrarli degil gibi FB ve GS icin sampiyonluk biraz zor gorunuyor taraftarlar hala umutlu....
herneyse paylasim icin tesekkurler elif abla hayirli olsun ...
hayıRLı oLsun (:
en güzel takım fenerbahçe
hayirli olsun....
saol canım paylaşım içinGulumsuyor
payLaşım için saoL eLif abLa
Fb kadrosu Çok ßaşarıLı ayrıca kaLeciLerde ...özeLLikLe semih forvette iyi oynuyor Big Grin Gs ye mi transfer oLsa ne Tongue
Geçmiş olsun Uefa dan elendikMutusz
Sayfa: 1 2
Referans URL