En Büyük Tuba Büyüküstün Fan Kulübü

Tam Versiyon: natalia oreiro
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Natalia Marisa Oreiro Iglesias, 19 Mayıs 1977'de Uruguay'ın Montevideo şehrinde doğdu. 8 yaşında Tiyatro eğitimine başladı, 12 yaşında yerel reklamlara çıktı. Ilk televizyon deneyimini Buenos Aires TV istasyonunda aldı. Burada "Inconquistable corazon" adlı küçük bir oyun sergiledi. Burada tanıştığı biri onun 6 sene erkek arkadaşı oldu (Pablo Echarri).

- Daha sonra çeşitli televizyon kanallarının dizilerinde oynadı. Bunlar "Ricos & Famosos", "Cholito", gibi. Ilk başrol aldığı dizi "Muñeca Brava (Vahşi Güzel)". TELEFE televizyonu tarafından çevrilen bu dizi ile yıldızı parladı.

- 2001 yılı sonunda Ricardo Mollo ile gizlice evlendi. Evlilikleri devam ediyor.

- Latin Amerika'nın sayılı ünlülerinden olan Natalia Oreiro, kariyerinde dansçılık, oyunculuk ve şarkıcılık bulunduran marifetli bir güzel.
Boyu 1.74m.
* Vejeteryan ve Green Peace üyesi.
[Resim: 200088445246100a98ae.jpg]
[Resim: 377bc9a7bbd.jpg]
[Resim: natalia-oreiro57c4e.jpg]
[Resim: natalia-oreiro-4aed8.jpg]
[Resim: pic200601zmayl696cbe.jpg]
ayy çok sewiorum ben bu kızı vahşi güzelden beri süperdiiiBig Grin saolun
(12-23-2008 11:32 AM)...:::NuRmEyRa:::... demiş ki [ -> ]ayy çok sewiorum ben bu kızı vahşi güzelden beri süperdiiiBig Grin saolun
bende coOk begeniyoRum saoL =)
bnde vahşi gzlde izlemiş ve cok begenmiştim bu kızı paylasım için tskler
Referans URL