En Büyük Tuba Büyüküstün Fan Kulübü

Tam Versiyon: kimin doğal olduğuna inanıosunus?(çok yeni)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
eedh sorum kimin kendine özgü tavırlarıyla ve güseliğiyle (tubamızdan sonra)doğal olduğuna inanıyosunuz?yorumlarınızı bekliorum..
oy kullanıp geçmeyelim.yorum yapalım.Big GrinBig GrinBig Grin
fahrıye evcenı cok yapmacık ve donuk buluyorum...dıerlerı hakkında bır fıkrım yok...
ası den tanıdıgım selma ergece oy verdım..
bence aralarında en doğalı tabii tubamdan sonra fahriye diye düşünüyorum..bereni görmedm bile çünkü onu sahte olduundan sevmiyorum ztn Gulumsuyor
bölee bnm fikrimm..ben fahriyeye oy verdim Gulumsuyor tşkler..mantıklı ve güzel bi anket olmuş..
bence selma ergeç
bence nehir erdoğan o daha sempatik ve yönetmen mustafa altıoklarla nişanlı olduğu halde çok göz önünde değil, böyle bir tane daha anket olsaydı yine nehire oy verirdim tabiki tubadan sonraWink
(11-02-2008 07:22 PM)-94 demiş ki [ -> ]bence nehir erdoğan o daha sempatik ve yönetmen mustafa altıoklarla nişanlı olduğu halde çok göz önünde değil, böyle bir tane daha anket olsaydı yine nehire oy verirdim tabiki tubadan sonraWink

katiliyorum tuğçe..
(11-02-2008 02:21 PM)mirve demiş ki [ -> ]bence selma ergeç

bencede
Fahriye evcen ve seLma ergeç ikiside yapmacık deiL ßence(:
bnce nehir erdoğan diğerlerine göre daha doğal gibi..ama taiii kimse tubanın yerini aLamaz!!!!!
öncelik tuba kimse onun gibi olamaz ama tubadan sonra fahriye evcen derim
Sayfa: 1 2
Referans URL