![]() Duyuru
|
|
![]() |
|
|
Tuba Büyüküstün ''Bizdi''
|
|
18-04-2010, 02:01 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tuba Büyüküstün ''Bizdi''
aynen canım
![]() seninle gecrdiğim her an cok güzeldi D
![]() |
|||
|
18-04-2010, 02:15 PM
|
|||
|
|||
|
bncedee yaaa
![]() süperr ve ötesıydı ![]() ![]()
“Benimdir” diye biLdikLerim Senindir.. Beni bende oLanLara bende etme.. “Ben” diye biLdiğim de Senin emrindir.. Beni bende bırakıp Senden etme.. Rabbim, yüzümü Sana döndüm.. GönLümü de Sana çevir.. Rabbim, bir Seni bir biLdim.. SevdaLarımı Sende bitir... Es (Ra) na |
|||
|
21-04-2010, 06:33 PM
|
|||
|
|||
|
çok güzel anlatmışsın cnm okuyunca bende kitlendim
|
|||
|
22-04-2010, 10:38 AM
|
|||
|
|||
|
valla diyecek söz bulamıyorum siteyi kurarken böle dostuklar kurulacağını düşünmemiştim bile
Biz Elimizden Geleni Yaptık Karar Tuba Büyüküstünün...
Söz Bitti Şimdi Susma Zamanı.... |
|||
|
22-04-2010, 02:35 PM
|
|||
|
|||
|
çok güzel anlatmışsın
çok duygulandım burda çok büyük bir dostluk var ikide TUBA BÜYÜKÜSTÜN var [/URL]Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
08-05-2010, 01:06 PM
|
|||
|
|||
(21-04-2010 06:33 PM)..~ӨzqΣ~.. Yazılan: çok güzel anlatmışsın cnm okuyunca bende kitlendim saoLasın cnm.. qerçekten o kadr süper ınsanLarLa tanıştımkı bu sıtede.. iyiki var.. “Benimdir” diye biLdikLerim Senindir.. Beni bende oLanLara bende etme.. “Ben” diye biLdiğim de Senin emrindir.. Beni bende bırakıp Senden etme.. Rabbim, yüzümü Sana döndüm.. GönLümü de Sana çevir.. Rabbim, bir Seni bir biLdim.. SevdaLarımı Sende bitir... Es (Ra) na |
|||
|
08-05-2010, 01:12 PM
|
|||
|
|||
(22-04-2010 10:38 AM)hamza Yazılan: valla diyecek söz bulamıyorum siteyi kurarken böle dostuklar kurulacağını düşünmemiştim bile Hamza abi bizimde diyecek sözumuz yok artık..
ben sıte dostLukLarına faLan ınanmazdım.. ama bu site tum doqru bıLdıkLermı deqiştirdi bana.. bu yazıyı okuyan coqu forumdaşLarım yaa Rana'yı bı kere bıLe qremezsen dıye sorup duruyor.. Ama bız qörduk bırbırıımızı.. sarıLdık.. o duyquyu tarif etmekkk cokk we cokk zor.. şimdi annesıne 'anne' dıyebıLecek kdr cok sewıorum onu we aılesını.. çok yakın bı zamanda aıLeLermzde tanışıckLar.. işte bu sıte we sen böyLe qsL dostLukLara we kardeşLıkLere sebeb oLdun.. iyiki warsın abıcım ıyıkı bu sıte war.. iyiki böyle muhteşem insanLar war.. ![]() ![]() ![]() “Benimdir” diye biLdikLerim Senindir.. Beni bende oLanLara bende etme.. “Ben” diye biLdiğim de Senin emrindir.. Beni bende bırakıp Senden etme.. Rabbim, yüzümü Sana döndüm.. GönLümü de Sana çevir.. Rabbim, bir Seni bir biLdim.. SevdaLarımı Sende bitir... Es (Ra) na |
|||
|
16-05-2010, 11:36 AM
|
|||
|
|||
|
çok güzel yamışsın canım seni tebrik ediyorum:askk:daha yenilerini istiyorum
|
|||
|
|
|
|
|
Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' ,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' indir,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' yükle,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' download,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' indirmek istiyorum,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' yükle,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' bedava, Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' İNDİR,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' Dvdrip,Tuba Büyüküstün ''Bizdi'' filmi indir |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![[-]](images/maviexper/collapse.gif)

![[Resim: 41401038.png]](http://img11.imageshack.us/img11/3284/41401038.png)

![[Resim: 40294135517690638403.png]](http://img821.imageshack.us/img821/4353/40294135517690638403.png)

[/URL]