![]() Duyuru
|
|
![]() |
|
|
Suskun Şahit
|
|
Dün, 10:10 AM
(Bu Mesaj Dün 10:15 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : azeri kiz.)
|
|||
|
|||
|
RE: Suskun Şahit
ay benim canım gelmiş
.Firuzem gelmiş ![]() çok güzel iki bölüm okudum ama çok heyecanlı yerinde kesmişsin canım emeyine sağlık devam lütfen
Bilirem bu hesret üzecek seni, Çalış kölge kimi sürünmeyesen. Gözlerim her zaman gezecek seni, Çalış, gözlerime görünmeyesen |
|||
|
Dün, 10:22 AM
|
|||
|
|||
(Dün 10:10 AM)azeri kiz Yazılan: ay benim canım gelmiş evet ben geldim ![]() huyum kurusun en heyecanli yerinde bitiririm hep ![]() tesekkurler ablacim
CaNsEl♥TuBa Büyüküstün Uyum |
|||
|
Dün, 11:51 AM
|
|||
|
|||
|
Evt çok muhteşem bi bölümdü ne diyeyim müellim hanımcım
![]() Bir geldin bizi sürekli merakta bırakıp duruyosun iki bölümdür hayırlısı ![]() evt şimdi yorum zamnı ![]() Şimdik: Yazıkkya şu emineye hala acıyom kızın çekmediği çile kalmadı Okadar yıl nişanlı kal sonra evlen sonra daha muratla 2 dakka bile oturma.Talihsiz kız Asi asiyi tahmin ettiğim gibi o adamlar kaçırmış Murat çıkmaz sokağa girdi iyice kendi kaderini kendisi yazıo hala Savaş asiden sana hayır yok artık unut unut Asiye Hiçbirşey olmadı Aslında emine babasını arayabilirdi mesla polis olmasaydı arıycaktı ![]() Babaasıda fikir verebilirdi murata nasıl kurtarabilcekleri hakkında ama napsınlar o telaşla ikisinide yokuşa sürüklediler Ahmet bey en doqrusunu yaptı Ve bence o silah sesi polisden geldi Belkide ağaçlıkların arasında duran adam polisti ve asiyle melisi aynı anda aldı Adamlarsa ztn asiyi göndermezlerdi melise yaklaşır hemn melisi alırlardı AHmet bey polise haber verdi ve o silah seside asiyle melisi tutan adam sıktı bence adamlara sıktı muratda asiye sıktıqını düşündü o anda Daha sonrada polisler gelip o adamları tutuklayacaklar Murat bir kes daha asiye nekdar çok aşık olduqunu anlıcak Müellimcim çok güsl yazıosun azım açık okuom valla Sinek girecekte orucum bozulcak die korkuyorum ya ![]() Devam Müellimcim ![]() Yeni bölümü merakla bekliyore -------------------------------------SON------------------------------------------ ![]() Seni sevdim melekler kıskandı Melekleri sevdim Terkedip gittiler Seni sevdiğim gibi onları sevmedim diye TUBAM |
|||
|
Dün, 01:27 PM
|
|||
|
|||
(Dün 11:51 AM)aSi_GüZeL_TuBaM Yazılan: bayılıyorum yorumlarına telebem ![]() bakalım bu defa da tahminlerin tutacak mı ![]() dur kız o zaman iftardan sonra oku hep malum sinek ![]() bölüm bitiyore ekleyecem
CaNsEl♥TuBa Büyüküstün Uyum |
|||
|
Dün, 02:18 PM
|
|||
|
|||
|
19.BÖLÜM
Murat ne olduğunu anlayamaz...Adamlar onu kandırmıştı.Hem Melis’i,hem de Asi’yi alacaklardı ondan...ne yapacağını bilemiyordu: - Asii!!! Asii!!! Birden –bire bir silah sesi duyulur.Murat yere çöküp bağırır: - Asiiii!!!! Sonra tekrar bir kurşun sesi duyulur.Melis ve Asi’ye kurşun dayamış olan adam yere yığılır.Arkada onları izleyen arkadaşı da kurşundan duyduğu acıdan bağırır ve o da yere yığılır.Adamlar yığıldıktan sonra arkalarında kalan boşluktan Ömer bey gözükür.Ateş açan Ömer bey idi.Murat Ömer beyi görüp şaşırır.Ömer bey adamlarına emr eder: - Kaldırıp tutuklayın şu adamları!! Ömer bey sinirli ve gergin gözüküyordu.Asi ve Melis ise çok korkmuşlardı.Murat çok şaşkındı.Yerinden kımıldayamıyordu adeta.Ömer bey tapancasını pantolonunun beline sıksıştırıp hemen Asilerin yanına gelir: - İyi misiniz? Asi: Size çok teşekkür ederim (Korkmuş görünüyordu) Ömer bey Asi’nin titreyen kollarını sıkıca sarar: - Titriyorsunuz...kim bilir nasıl korktunuz,ama iyi ki o alçaklar cezasını aldı. Melis: Siz olmasaydınız,mukadderatımız nasıl olurdu bilemiyorum.Hayatımızı kurtardınız. Ahmet bey büyük bir telaşla kendini kızının yanına yetiştirir: - Kızım(Asi’ye sarılır) Murat anca kendine gelip Ömer beylerin yanına gelir.Asilerin yüzüne bakamıyordu,çünki onları kurtaramamıştı.Onun yapması gerektiğini Ömer bey yapmıştı.Aslında Ahmet beyi bizzat kendisi emniyete haber vermeyin diye uyarmıştı,ama şu an haksız çıktığını görebiliyordu... ........................................................................................................................................................... Sevda hanım ve Zeynep Ahmet beylere göz aydınlığına gelmişlerdi.Sevda hanımın aklında bambaşka planlar vardı. Sevda: Merhaba Leyla: Merhaba efendim.Hoş geldiniz! Sevda: Hoşbulduk! (İçeri geçer) Zeynep de onunla birlikte geçer: - Merhabalar( Her zamanki çocuksu gülümsemesiyle) Leyla: Merhaba kızım! Ahmet bey Sevda hanımları görüp kanepeden kalkar: - Sevda hanım?! (şaşırır) Sevda hanım gülümseyerek Ahmet beye yaklaşır. Ahmet bey: Sevda hanım,haber verseydiniz bişeyler hazırlatırdım.Siz bizim için özel bir misafirsiniz. Sevda hanımın yüzünde sahte bir gülümseme belirir: - Aman Ahmet bey lafımı olur Allah aşkına ben kendimi sizin için çok özel hissetdiğim içindir ki,habersiz teşrif buyurdum.(Ahmet beye elini uzatır) Ahmet bey: İşte buna çok sevindim (Sevda hanımın elini dudağına getirir) Sevda hanım yine sahtece gülümser.Zeynep’in sesi Ahmet bey için anın büyüsünü bozar: - Ahmet amca,Murat evde mi? Ahmet yüzünü ekşiterek: - Evet kızım odasında . Zeynep artık başka bişey söylemez ve hızlı adımlarla üst kata çıkar.Sevda hanım arkasından: - Yalnızlık kötü şey,ama iyi ki Zeynep var.Yoksa o koskoca evde delirirdim her halde. Ahmet bey: Oturun lütfen (Sevda hanım oturur) evet yalnızlık yalnızlık gerçekten kötü şey.Evet benim evimde benimle birlikte bir sürü insan yaşıyor,evet onları çok seviyorum,ama hiç biri gerçek anlamda yalnızlığımı gideremiyor.Gönlüm hala yalnız. Sevda hanım: Gönlün yalnızlığını sadece hayat arkadaşı giderebilir...maalesef ne sizin ne de benim yalnızlığımızı giderecek biri bu yüzden yok. Ahmet bey: Ama hiç olmayacak diye bişey de yok öyle değil mi? Sevda hanım: Ihıı (sinsice gülümser) ........................................................................................................................................................... Muratlar Asi’nin odasındalardı. Emine: Daha iyi misin Asi? Asi: İyi olmaya çalışıyorum Murat ayaktaydı.Asi’ye bakıyor,ama bişey söylemiyordu. Zeynep kısık sesle: - Ağabey,aşağı inelim mi Sevda ablam seni bekliyor Murat sinirlenir: - Onunla konuşmak istemediğimi kaç kez söylemem gerekiyor acaba? Z: Biliyorsun sırrımızı biliyor;ya birilrine söylerse? M: Sen çeneni tutsaydın söyleyeceği bir sırr olmayacaktı Z: Oldu bi kere...inmeyecek misin? M: Tamam geliyorum Zeynep ve Murat odadan çıkmak için kapıya yönelirler.Asi hüzün dolu gözlerle giden Murat’ın arkasından bakıyordu.Murat odadan çıkarken son defa dönüp Asi’ye bakar.Aslında o an gözlerindeki aşkı görmemek mümkün değildi. ........................................................................................................................................................... Emine Asi’ye bişey söylemek istiyor,ama buna çekiniyor gibiydi.Asi bunu anlar: - Emine,bana bişey mi söyleyeceksin? Emine: Şeeyy...evet Asi: Söyle E: Asii...Murat!Muraat A:Ne olmuş Murat’a (kalkınır) E: Murat’la ben hala..hala A: Halaa??!!! E: Biz hala birlikte olmadık Asi (söyleyip rahatlamış gözüküyordu) Asi şaşırır: - Nee? Nasıl yani? Emine: Bas baya bana dokunmadı bile.Biliyorum bu yaşananlar kolay değil.Düğün gecesi kardeşi kaçırıldı,ama...ama yok hissedebiliyorum Asi Murat bana karşı çok soğuk (ağlamaklı olur) Asi’nin biranda yüzünde gülümseme belirir,ama bunu hemen Emine’den gizlemeye çalışır: - Imm...bilmem ki neden olayların etkisinden olabilir. Emine: Yah inana biliyor musun elini bile sürmedi bana.bir haftadır bu evdeyim,ama hala gerçekten Murat’ın karısı olamadım(Asi’ye sarılıp ağlamaya başlar) Asi Emine için üzülse de kendisini sevinmekten alı koyamıyordu. ........................................................................................................................................................... Muraz ve Zeynep alt kata inerler.Sevda ve Ahmet bey sohbet ediyorlardı. Murat: Merhaba Sevda kendini yitirir: - Merhaba Murat: Merhaba (Ahmet beye bakar)Ahmet amca ben çıkıyorum. Sevda ve Zeynep şaşırır. Sevda: Otursaydın biraz Murat imalı-imalı bakar: - Yok Sevda hanım işim çok oturamam. Sevda üzülür,ama Ahmet beye belli etmemeye çalışır. Zeynep: Ablacım,hadi kalak gidelim hem Murat bey bizi bırakır.(Murat’a bakar) Murat: Iıı...tabiki de Ahmet bey: Çok işin varsa ben bıraka bilirim Murat: Oluur Sevda telaşlanır: - Yok Ahmet bey siz rahatsız olmayın Murat bırakır Ahmet bey : Tamam (bozulur) Sevdalar çıkarlar.O an Emine ve Asi aşağıya iniyorlardı. Asi: Murat mı gitti Ahmet bey ayağa kalkar: - Sevda hanımı evine bırakıp oradan da işe gidecek (Asi’ye yaklaşıp alnından öper) Asi: Babacım (Ahmet beye sarılır) Ahmet bey kızının ağladığını duyar: - Asi ne oldu kızım? Asi hüngür-hüngür ağlıyordu.Ahmet bey şaşkındı. ........................................................................................................................................................... Melis hala Veysellerde kalıyordu.Veysel’in evi pırıl-pırırl idi.Hatta eskiden ara-sıra bile gelmeyi istemediği bu evden çıkmak bile istemiyordu. Veysel: Melis,seni özleyeceğim haa (gülümser) Melis: Ben de özleyeceğim aslında (gülümser) Veysel anlayamadığı duygular içerisindeydi: - Melis.. M: Efendim V: Sana özel soru sora bilir miyim? M: Özel?! Sor bakalım (suratında alaycı bir ifade vardı) V: Şeyy...her kesin gönlünde mutlaka biri oluyor.Gönül işte Melis Veysel’in ciddi olduğunu anlar: - Nasın yani?! Veysel heyecanlanır: - Yani demek istediğim şu ki...senin gönlünde biri var mı? Melis : Hiç kimse yok...hem sana ne bundan Veysel Melis’in kolundan tutar.Göz-göze gelirler. Melis: Bırak beni Veysel yutkunur: - Sadece soru sordum Melis kolunu çeker: - Ve cevabını da aldın ........................................................................................................................................................... Sevda: Girsene Murat: Yok Sevda ben işe gideyim...Ömer bey beni çağırmış. S: Lütfen biraz konuşalım M: Sen türkçeyi anladığına emin misin? S: Tamam...o zaman sana müjdeyi vereyim M: Ne müjdesi? S: Yakında gelin geliyorum sizin konağa M: Oooo...benimle evleneceğine bu kadar eminsin yani(dalgaya vurur) S: Sen gül...başına geleceklerden habersizsin hala M: Yaa ne diyorsun Zeynep: Müsadenizle (içeri geçer) Sevda: Sevgili babacığın bana aşık oldu Murat şaşkın: Babacığıım? S: Ahmet senin baban değil mi? M: Ne ?? Ne diyorsun sizin ne alakanız ola bilir ki? S:Unutma Murat benimle oyun olmaz...yoksa ben oynarım adamla M: Yok Ahmet amca sana bakmaz.Düzgün adamdır o! S: Göreceğiz (içeri geçip kapıyı Murat’ın yüzüne kapatır) Murat şaşkın halde oradan uzaklaşır.Sevda kapıya yaslanıp Murat’ın ayak seslerini dinliyordu. Murat’ın Ahmet bey meselesini öğrenince yüzünde oluşan şaşkınlık ifadesini hatırlayarak büyük hazz duyuyordu. ........................................................................................................................................................... Asi babasıyla iş yerine gitmek için süslenip aşağıya iner: - Ben hazırım baba gitmiyor muyuz Leyla Ahmet beyin konuşmasın önler: - Kız Asi bu ne güzellik?! Asi utanır: - Aman ablaa (gülümser) Ahmet: Her zaman güzel benim kızım,ama şimdi daha bi büyümüş güzelleşmiş Ahmet ve Asi çıkarlarken telefon çalar. Leyla:aloo... Ahmet: Kim? Leyla: Melis Asi: Ne diyor? Leyla: Murat gelip beni burdan alsın diyor,konağa dönmek istiyormuş...ne diyeyim Ahmet: Murat’ın işi var...söyle şimdi Savaş’ı yolluyoruz getirmesi için Leyla: Tamam...Melis kızım,seni getirmesi için Svaş’ı gönderiyuoruz...tamam kızım görüşürüz Ahmet:Biz çıkıyoruz...sen Savaş’a haber verirsin Leyla: Tabiki Ahmet bey Asiler çıkarlar. .......................................................................................................................................................... Ömer: Merhaba Murat: Merhaba Ömer bey Ö: Geçesene...geç otur hadi Murat oturur. Ö: İyi görünmüyorsun Murat neyin var? M: Bişey yok efendim ben iyiyim(gülümser) Ö: Ben birlikte gelirsiniz diye düşündüm M. Kiminle? Ö: Baban da gelecek yaa M: Ben gelmeyecek sandım,yoksa beklerdim onu Ö: Olur böyle anlaşamazlıklar bazen (gülümser) M: Hııhı (gülümser) ........................................................................................................................................................... Veysel: Demek gidiyorsun Melis cevap vermez. Veysel: Lütfen gitme! Biraz daha kal Melis: Kalamam. V: Neden? M: Bana sevdalı olan birisiyle aynı evde yaşayamam V: Korkma benden sana zarar gelmez M: Korkmuyorum...sadece sana boşuna umut vermemek için gidiyorum V: Ben umut vermesen de seni sevmeye devam edeceğim M: Boşuna kürek sallamak olmaz mı bu? Melis’e yaklaşır: - Ben hiç böyle hissetmedim Melis hiç Melis geri çekilir: - Yapma bunu unut beni lütfen V: Ama... Melis beklenmedik anda: - Ben başkasını seviyorum Veysel Veysel saskin: - Nee? M: Neden şaşırdın? Sen söylemiştin her kesin gönlünde biri vardır diye Veysel yutkunur,az kalsın ağlayacak gibi bakıyordu. M: Cevabını aldın lütfen bir-birimizi kırmayalım Kapı çalar. Melis heyecanla kapıya koşar: - Savaş geldi. Veysel Melis’in sesindeki mutluluğu derhal sezer: - Yoksa Savaş mı? Melis dönüp bakar.Yüz ifadesi ‘’evet o’’ der gibiydi.Veysel fazla bişey demez.Melis’i orda bırakıp arka kapıdan evden çıkar.Melis Veysel’e çok acıyordu.Onu anlıyordu çünki...karşılıksız aşkın ne demek olduğunu iyi biliyordu... ........................................................................................................................................................... Murat Ömer beyle konuşmaktan çok sıkılmaya başlamıştı.Ömer bey işten çok Murat’ın ailesiyle,geçmişiyle ilgileniyordu.Sorduğu son 2 soru da Asi’yle ilgiliydi. Ömer: Soruma cevap vermediniz Murat: ne...efendim?!(aklı başka yerdeydi) Ö: Beni dinlemiyor muydunuz? M: Dinliyordum aslında,ama biran dalmışım (mahçup-mahçup gülümser) Ö: O zaman tekrar sorayım M: Buyurun lütfen Ö: Asi...Asi kaç yaşında M: 3 gün sonra 21 yaşını dolduracak Ö: Doğum gününe 3 gün kaldı demek M: Evet Ö: Doğum gününü kutlayacak mısınız M: Ahmet amcaya bağlı bişey bu Kapı çalar.Ömer beyin hizmetçisi kapıyı açar.Gelenler Asi ve Ahmet bey idi.Ömer bey ve Murat Asi’yi beklemiyorlardı.Çok şaşırırlar. Ömer her zaman yaptığı gibi görüşme esnasında dudaklarını Asi’nin eline dokundurur.: - Bu zarif hanım efendiyi görmek ne hoş (Asi’yi baştan-ayağa kadar süzer) Asi: Teşekkürler ...ben de sizin gibi zarif bir bey efendiyi görüdğüme çok mutlu oldum (imalı-imalı Murat’a bakar) Murat kıskançlıktan patlamak üzereydi.Sinirden gözleri büyümüştü.Murat’ın bu hali Asi’nin hoşuna gidiyordu. 19.BÖLÜM SONU CaNsEl♥TuBa Büyüküstün Uyum |
|||
|
Dün, 07:38 PM
|
|||
|
|||
|
Şmdik efendim Bu bölüm birz intikam alma bölümü gibi olmuş
Herkes birden muratın üzerine yürümüş anam murata üzüldüm şimdik Asi bi yandan Sevda bi yandan Anam ben bu sevdayı bi düzgün rolde göremiycemmi ya Tuuu Ahmet amca sana hiç yakıştıramadım kalıbının adamı deilmişsin Anam erkek milleti deilmi hepsi aynı vah vah emine havada bulut sen muratı unut anam sana murattdan hayır yok boşan gittsin ondan Anaa bu ömerde ne acayip bi adammış yaw bnm tahminim tutmaadı bu bölümde ![]() Nyse salık olsunkıs sevda ben tahmin etmiştim ha kesin ahmet amcayla evlencen sonra murat hep gözünün önünde olcak aynı behlülle&bitter gibi bişi olcak ama burda üvey oqluyla karısı var burası farklı bide murat sevmio sevdayı o asiyi sefio taaaammı sana bakmaz taaammmı sevda hanımcımcımcım Ula asi yine buldun ha muratı kıskandırcak bi kişi ilahi sen ![]() Ya bunlar iyice çıkmaza giriolar işin garibi müellimcim sende kaybolma bu çıkmazın içinde ![]() Ömer boşuna uqraşma asiyle evlenemen asi seni kullancak oqlim benden demesi Vah vah ben tutturuom anam tahminlerimi arada tutmuoda olsun ![]() Melisde savaşa aşık Savaş asiye aşık asi murata aşık murat asiye aşık sevda murata aşık ahmet sevdaya aşık aişe murata aşık ahmet sevdaya aşı veysel melis ya aşık Müellimcim acaba bu karışıklılığı nasıl çözecen ben bile kim kime aşık olduklarını yazarken şaşırdım yahu Şimdik hani asi aqlıodu ya ahmet amcanın omzunda sonra birden süslenip püslenip babasıyla ömerlerin yanına gitti anam nie atlıon orayı nie ağlıo asi orda cvp bekliyore merkla ![]() Oh asi oh böyle yıklma ayakta dur kuzum bnm murat acı çeksin birazda hep senmi çekcen gerçi muratda acı çekio ya oyy kıyamam ben ikinizedeanam savaşım o ztn hayllere karıştı hiç göremioz onun konuşmalarını müellimcim haberin olsun ![]() ![]() Bnce melis savaşla arabada giderken savaşa aşkını itiraf edecek yada daha sonra ama çok kısa bir zmn içinde söylicek bak görürsün ![]() Nysm bu bölümlük bukadar bu arada Gönülçelenle aynı bölümdeydiniz oda 19.bölümü yayınlandı sende yayınladın ama sen yazarak yayınladın müellimcim araya hiç reklam koymuyon :hihi:sonra rtuk ceza vermiomu sana ![]() ha bide sezon finali yapcanmı ![]() Hadi cımcım sen bölüm yaz bekliyorum daha çok beklersin deme ha ![]() --------------------------------------SON----------------------------------------- ![]() Seni sevdim melekler kıskandı Melekleri sevdim Terkedip gittiler Seni sevdiğim gibi onları sevmedim diye TUBAM |
|||
|
|
|
|
|
Suskun Şahit ,Suskun Şahit indir,Suskun Şahit yükle,Suskun Şahit download,Suskun Şahit indirmek istiyorum,Suskun Şahit yükle,Suskun Şahit bedava, Suskun Şahit İNDİR,Suskun Şahit YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Suskun Şahit Dvdrip,Suskun Şahit filmi indir |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![[-]](images/maviexper/collapse.gif)

.Firuzem gelmiş 

![[Resim: simsiz3.png]](http://img828.imageshack.us/img828/2671/simsiz3.png)