![]() Duyuru
|
|
![]() |
|
|
Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere...
|
|
23-05-2009, 03:30 PM
|
|||
|
|||
|
Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere...
Aslında bu yazı o amaçla yazılmadı daha sonra nefertari adlı üyenin bu durumdan şikayeti üzerine buraya eklemeye karar verdim...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
![]() ışık hızıyla bir melek indi hayatıma… beni benden aldı götürdü başka diyarlara. hayallerimin de hayatımın da baş kahramanlarından biri oldu. Gün geçtikçe onu daha çok tanıdım tanıdıkça da ona daha çok bağlandım.ben onun sadece o muhteşem güzelliğine değil en çok da kimse de bulunmayan o tertemiz kalbinevuruldum.mütevaziliğine,gülüşüne utangaçlığına hayran oldum. bazıları tarafından soğuk olarak değerlendirildi meleğim.oysa ben onu çok iyi anlıyordum.çünkü ben de o duyguları yaşıyordum.insanlara güvenmek bu kadar kolay mıydı?güvenmediğin insanlarla samimi olmak peki?o kadar çok çalışmanın ardından sürekli gülmek ve daha sonra seni sevenleri veya seninle konuşmak isteyenleri mutlu etmek… bazıları bunları düşünemedi sadece benim dediğim olsun, ben mutlu olayım dedi.peki bu bencillik değildir de nedir?dışarıdan bakıp da yargısız infaz yapmak çok kolaydır ve bunu birçok insan yapmaktadır .halbuki bizim tubamız yaptığı davranışlarla,konuşmasıyla örnek bir insandır.o nerede nasıl hareket edeceğini nerede susup nerede konuşacağını gayet iyi bilmektedir. bizim tubamız şöhret budalası asla olmamıştır,medyanın ucuz numaralarına kanmamış daima medyadan uzak kalmıştır.tubamızın en çok sevdiğim özelliğiyse mütevaziliğidir her alanda mütevazi olmayı başarmış,bu davranışlarıyla her an daha da çok büyümüştür. Son olarak demek istiyorum ki tubamızın kalbinin güzelliği yüzüne yansımış… kalp ve yüz güzelliği birleşince muhteşem bir insan ortaya çıkmış, tubamızın muhteşemliği oyunculuğuna yansımış… böylece dört dörtlük bir insan ortaya çıkmış ve bizim kalbimizde taht kurmuş… böyle muhteşem insanlar her zaman kıskanç kişiler tarafından tahtlarından indirilmeye çalışılır yalnız bu çabalar faydasızdır; çünkü meleğimizin arkasında sevgi yüküyle dolu kocaman bir aile vardır. уüяüмєz вυ ιşℓєя уαℓαηℓα, нєρ нιкαує ∂υу ∂α ιηαηмα çıкαя σятαуα ƒσуαη zαмαηℓα, уαşα∂ığıη нαуαт zαтєη ραℓανяα нєякєѕ єттιğιηι вυℓαcαк, нєякєѕ нαккєттιğιηι göяєcєк вυ α∂αм ѕιzι α∂αм ∂ιує тαηıя мı؟ кöтüℓüкℓєя уαηıηızα кαℓıя мı؟ |
|||
|
24-05-2009, 07:41 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere...
soquk dienlere cvp olsun bu o zman...
As!^Mm... MaqRuR* PRenSeS... |
|||
|
24-05-2009, 07:52 PM
|
|||
|
|||
|
aynn katılıom
|
|||
|
24-05-2009, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: RE: Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere...
уüяüмєz вυ ιşℓєя уαℓαηℓα, нєρ нιкαує ∂υу ∂α ιηαηмα çıкαя σятαуα ƒσуαη zαмαηℓα, уαşα∂ığıη нαуαт zαтєη ραℓανяα нєякєѕ єттιğιηι вυℓαcαк, нєякєѕ нαккєттιğιηι göяєcєк вυ α∂αм ѕιzι α∂αм ∂ιує тαηıя мı؟ кöтüℓüкℓєя уαηıηızα кαℓıя мı؟ |
|||
|
31-05-2009, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
evet...
![]() αѕi gєℓiη σℓмυş ∂υναğı тєℓℓi.. вυğυℓυ gözℓєяiη∂єη ѕєν∂iуi вєℓℓi ∂üğüη ∂єяηєк єтмiş кıηαℓı єℓi |
|||
|
01-06-2009, 10:48 AM
|
|||
|
|||
|
tskler p için...
|
|||
|
04-06-2009, 08:53 AM
|
|||
|
|||
|
meyveli ağacı taşlarlar
|
|||
|
07-06-2009, 07:05 PM
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere...
(04-06-2009 08:53 AM)AZİZCAN Yazılan: meyveli ağacı taşlarlar aynen canım... insan 4 4 lük olunca böyle oluyor bazıları çekemiyyor
уüяüмєz вυ ιşℓєя уαℓαηℓα, нєρ нιкαує ∂υу ∂α ιηαηмα çıкαя σятαуα ƒσуαη zαмαηℓα, уαşα∂ığıη нαуαт zαтєη ραℓανяα нєякєѕ єттιğιηι вυℓαcαк, нєякєѕ нαккєттιğιηι göяєcєк вυ α∂αм ѕιzι α∂αм ∂ιує тαηıя мı؟ кöтüℓüкℓєя уαηıηızα кαℓıя мı؟ |
|||
|
09-06-2009, 01:37 PM
|
|||
|
|||
|
canım asi melegimizi
çok güzel dile getirmişsin o güzel yüregine saglık UNUTULMAZ İKİLİ SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM |
|||
|
10-06-2009, 12:05 PM
|
|||
|
|||
|
Katılıyorum..
Bana da önceden soğuk gelirdi ancak bunun onun alçakgönüllüğünden kaynaklandığını anladım. Harika bir yazı olmuş, tebrikler !! ![]() Genel Konu :RUHSUZ KADIN Duygu zengin biridir.. Tuna ile çocukluk arkadaşları.. Ancak hırslı bir kadın, kendisi çok yanlız.. Uğur ise mükemmel bir erkek.. Haliyle Tuna'yı kıskanıyor.. Uğur'a kur yapıyor.. Ve sonrası olaylar çorap söküğü gibi geliyor işte.. |
|||
|
|
|
|
|
Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... ,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... indir,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... yükle,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... download,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... indirmek istiyorum,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... yükle,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... bedava, Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... İNDİR,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... Dvdrip,Tubamızı Soğuk Olarak Nitelendirenlere... filmi indir |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

![[-]](images/maviexper/collapse.gif)

![[Resim: 4951.jpg]](http://i1008.hizliresim.com/2010/8/25/4951.jpg)

![[Resim: 16949707183761157077.jpg]](http://yukleresim.com/images/16949707183761157077.jpg)
![[Resim: 5633792077a3b.jpg]](http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/5633792077a3b.jpg)
![[Resim: 23628078cj32385e.jpg]](http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/23628078cj32385e.jpg)
![[Resim: tubabuyukustunr417d9.jpg]](http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/tubabuyukustunr417d9.jpg)